Stäng fönster Stockholm kn, BALTIC 25

Beskrivning
Kontors- och industribyggnad uppförd i slutet av 1960-talet för LKB-produkter AB. Byggnaden ligger på en sluttande tomt med gräs, buskar och träd. Tomten inhägnas av ett gunnebostängsel med taggtråd. Framför huvudfasaden mot nordost finns det buskar och träd samt betongplattebelagda gångar och asfalterade parkeringsplatser. Mot nordväst finns en asfalterad ramp som leder upp till en plan med ett parkeringsdäck på vitmålade betongpelare med grått stålräcke. Här finns också en tegelskorsten med ett fundament av tegel samt ett parkeringsdäck delvis ovanpå byggnadens souterrängvåningar. Parkeringsdäcket löper runt hörnet på byggnaden mot sydväst och dess sydöstra kant stöttas av en gjuten betongmur. Mot sydost finns buskar, träd och berg i dagen.