Stäng fönster Stockholm kn, HALMSTACKEN 1 M.FL.

Beskrivning
17 radhuslängor placerade i lätt kuperad terräng i västra Hagsätra. Byggnadernas ursprungliga karaktär har förändrats genom ommålning, inplåtning av fönster och utbytta dörrar. Flera av husen har dessutom byggts till med skärmtak, uterum, vardagsrum, entréhallar och utökade förråd.
Längorna är placerade så att de följer topografin i området. Mellan längorna finns berg i dagen, tallar, en lekplats, gångvägar och entrégator samt några p-platser. Inom området finns fyra radhustyper;
Typ 1 i en våning (Halmstacken 1 husnr 1-4 & 7).
Typ 2 i en våning och källare (Rågstacken 1 husnr 2-3 & 6).
Typ 3 i två våningar (Rågstacken 1 husnr1, 4-5 & 7).
Typ 4 som finns med både två våningar och en våning med souterrängvåning (Halmstacken 1 husnr 5-6 & 8-10).
Några av radhuslängorna har fristående förråd, några har vidbyggda förråd och några har fristående förråd och carport. Förråden har fasader av fjällpanel, brun eller gul. Några carports har klätts in till garage. Tomterna inhägnas omväxlande av häckar och staket och avdelas genom plank. I norra änden av Halmstacken 1 husnr 3 finns en tvåvånings panncentral med fasader av brun spritputs, gul locklistpanel och rött fasadtegel. Längst mot sydväst finns två carportslängor med pulpettak klädda med svart trapetskorrugerad plåt och fasader klädda med grön trapetskorrugerad plåt.