Stäng fönster Stockholm kn, BURMANSTORP 1 M.FL. DEL AV) TORPET LARSBODA

Beskrivning
Anläggning med två äldre torpbyggnader, en äldre bod samt en jordkällare. Idag fungerar området som klubbgård för föreningen Moonshine Cruisers och de äldre husen har kompletterats med en liten entrékiosk samt en liten byggnad med bardisk och trädäck.

Torpet ligger i anslutning till ett mindre kuperat naturparti, med berg i dagen och tät skog. Mot väster och norr finns ett högt stängsel som avgränsar mot Telias huvudkontor i kv. Burmanstorp 1. Infarten sker från Edsvallabacken i söder, på en asfalterad körväg som inne på tomten övergår till en grusplan. Grusvägar leder in till den gamla gårdsplanen vid hus 2 (själva torpet Larsboda) och grusade stigar löper även upp till hus 1 ("grindstugan"). Större delen av området består av en idag delvis förvildad trädgårdstomt, med gräsytor, buskar, fruktträd, höga ekar, berg i dagen och med rabatter vid husfasader

Anläggningen är idag starkt präglad av motorklubben och dess verksamhet. Vid entrén finns en liten sentida entrébyggnad och en smidd grind - dekorativt utsmyckad med Moonshine Cruisers symboler (som även återkommer på smidda dekorationer och på ljuslådor inom området). Vid entrén finns även en uppställd Plymouth, gissningsvis av tidig 1950-talsmodell. På grusplanen i väster finns containrar och uppställda husvagnar. Även i nordöst finns en liten grusplan, på platsen för nu riven bodbyggnad. Här finns nu ett bilvrak - en Chevrolet Impala. I sydöst finns ytterligare en grusplan, den fungerar idag som plats för framträdanden med en uppbyggd träscen i ena änden. På området finns flera grillplatser med sittplatser och bord, det finns uppställda "bajamajor", partytält med vindskyddande plank och halvvägs upp i slänten mot hus 1 finns ett större trädäck med badtunna i trä.