Stäng fönster Stockholm kn, KLOKRYPAREN 6

Beskrivning
Flerbostadshus i fyra våningar, uppfört i slutet på 1960-talet i anslutning till och i samband med byggandet av Hammarbykyrkan. Omgivande kuperad mark med berg i dagen, gräsytor, lövträd, tall och buskar. Vid den sydvästra gaveln en stödmur i gjuten betong med brunmålat järnräcke intill ett trädäck med plats för utemöbler. Vid nordöstra gaveln till vänster om entrén finns en stödmur i gjuten betong med trästaket runtom yta för soptunnor, ytan är täckt med betongplattor. Gatsten framför entrén, plantering kantad av med yta av framblästrad småsten. Till höger om entrén en stödmur i lertegelblock till cykelförråd med trästolpar, plåtvägg och gallergrindar, pulpettak klätt med plåt. Betongmur intill trappa som leder till den nordvästra entrén. Trappsteg av gatsten kantad av sten i granit. Mot fasaden övergår trappstegen i planteringar, som avskiljs med granitsten. Stenlagd vattenavrinningsränna intill trappan. Intill nordvästra entrén en stödmur i betong med brunmålat järnräcke.