Stäng fönster Stockholm kn, VRETEN 25

Beskrivning
Industri- och kontorshus uppfört i två etapper, om 4-7 våningar beroende på marknivå. Den första byggnadskroppen i rött tegel uppfördes på 1960-talet. På 1970-talet byggdes huskroppen till i vinkel, fasad mot gatan i rött tegel och mot gården är fasaden klädd med plåt. Fastigheten är belägen i den norra delen av Västberga industriområde vid Vestberga Allé. Det stora byggnadskomplexet karaktäriseras av indragen bottenvåning med betongpelare, symetriskt uppbyggd fasad med långa fönsterband som sträcker sig runt hela byggnadskroppen. Tillbyggnaden från 1970-talet markeras av en inkörsport. Husets ursprungliga karaktär har delvis förändrats genom tillbyggnad, utvändig lasthiss på östra fasaden och utbytta entrédörrar.