Stäng fönster Stockholm kn, DIAGRAMMET 15 M.FL.

Beskrivning
Litet enhetligt område med åtta atriumradhus från början av 1970-talet, beläget på lite högre mark i västra Fagersjö, direkt söder om Magelungsvägen. Infart sker från söder; här leder Skrattmåsvägen till en vändplats och fortsätter därefter till garagen på byggnadernas norra sida. En asfalterad gångväg leder upp till radhusen på den östra sidan. Marken i slänten mot söder och öster är gräsbevuxen med buskar och lövträd. I slänten mot söder stödmurar i marktegel, brunt timmer, eller i prefabricerade betongelement. Mot väster kröns betongmur invid gata av brunmålat träräcke på stålkonstruktion.

Varje enskilt radhus har en bod och en carport direkt norr om huset – mellan carport och innergård ett brunsvartmålat träplank.

Gångar till entréer lagda med grå betongplattor. Innergårdarna har även små planteringar, rabatter, enstaka planterade träd. På några av gårdarna mindre uppbyggda trädäck. På gårdarna avskiljande brunsvarta träplank för insynsskydd. Trädgårdar mot söder, planteringar, buskar, insynsplank mot grannar. Enstaka uppbyggda trädäck.