Stäng fönster Stockholm kn, FAGERSJÖ 1:1

Beskrivning
Villa Tomtebo, en anläggning med villa och fristående f.d. snickeriverkstad, från 1918, beläget nära Fagersjövägen i norra Fagersjö. Tomten är indragen en bit från gatan och omges av kuperad naturmark som i norr och väster sluttar ganska brant uppåt. Det är en flack trädgårdstomt med gräsmatta, fruktträd och buskar som omges av staket och häckar. Delar av tomten har en starkare naturkaraktär med lövträd och berg i dagen. Mot gatan finns en smidesgrind. Infarten är grusad. På tomtens östra del finns ett uthus/bod med fasad i rödmålad locklistpanel, pulpettak i svart trapetskorrugerad plåt, parport i svartmålat trä. Vid bodens norra sida en vidbyggd äldre carport med likadant tak, på stålstöd.