Stäng fönster Stockholm kn, MAJBLOMSTRET 6 M.FL.

Beskrivning
Större industri- och kontorsanläggning belägen direkt väster om Södertäljevägen i Västberga industriområdes nordvästra utkant. Med undantag av en äldre fabriksbyggnad från tidigt 1940-tal, uppfördes hela anläggningen efter ritningar av Anders Berg arkitektkontor för LM Ericsson under perioden 1966-1974. Den långsträckta byggnadskroppen byggdes till i flera omgångar, men med samma formspråk och fasadmaterial. Den västra delen av gården är asfalterad, medan marken närmast 1960-och 70-talets anläggning i öst är mer arbetad med inslag av stenlagda partier, formklippta häckar, planteringar och utplacerade bänkar.
Huvudanläggningens monumentala byggnader har fått nya, glasade entrépartier, men har i stort bevarat sin ursprungliga arkitektur.