Stäng fönster Dals-Ed kn, RÄMNE 1:4

Beskrivning
Liten gårdsmiljö vid Torrsjöns norra ände. Bostadshuset från omkring 1910 är byggt i vinkel med glasveranda. På gaveln mot söder sitter ett litet burspråk med balkong över med räcke av smidesjärn. På taket ligger betongtegel. Till gårdsmiljön hör också en byggnad som varit sädesmagasin, källare och vedbod. Den står på hög stenfot och har inretts till bostad under senare tid. På platsen där ladugården fanns tidigare står idag en sentida garagelänga uppbyggd i en stil anpassad till miljön. Sydväst om gårdsmiljön på motsatta sidan vägen ligger en byggnad som gissningsvis skulle kunna vara en sommarstuga från tiden kring 1940 men som enligt den äldre byggnadsinventeringen från 1970- talet ursprungligen har varit häkte.