Stäng fönster Trollhättan kn, LINDVEDEN 9:8 LINDVEDENS FÖRSAMLINGSHEM

Beskrivning
Anläggningen är en röjd skogstomt med kapellet ditflyttat kring 1950 och en bod uppförd öster om detta. Byggnaderna ligger i nordöst-sydvästlig riktning. En grusad parkering sträcker sig längs församlingshemmets nordvästra sida och vid kanten mot tillfartsvägen är en skylt med aktuellt program och församlingshemmets namn. I övrigt utmärks inte dess sakrala roll på något sätt i anläggningen. Tomten hägnas med grönt Gunnebostängsel med en pargrind. Grindbladen har samma sorts stängsel i runda metallramar med karnisformade stänger ovanpå. Grindstolparna är runda och kröns av en rund träknopp. Tomten är en röjd skogsbacke med gräs som sluttar ned mot parkeringen. En gång av stenflis leder fram till entrétrappan och längs huset är en ramp dit en lätt grusad gång når. På baksidan i sydöst är en kuperad naturtomt med blåbärsris, lingon och ljung. Björkar och barrträd är de övervägande trädslagen. Anläggningen saknar kyrkklocka.