Stäng fönster Stockholm kn, SANDÖ 2 M.FL.

Beskrivning
Radhusområde från 1960 av typ S40A, S40d och S42alt. från Stockholms stads fastighetskontors Småstugebyrå, ritade av Höjer & Ljungqvist. Området innehåller 10 radhuslängor och 6 garagelängor, väl inpassade i topografin och med sparad skog i och omkring området. Mot ost är det en skogssluttning ned mot en allmänning med gångvägar, en lekplats och en bollplan. Mot syd är det en skogskulle. Mot väst och nordväst löper Värmlandsvägen och intill denna i norr finns garagelängorna, en f d butik och en parkertingsplats.
Radhusen har förgårdar inhägnade av häckar, murar av natur- och betongsten eller staket. De har stenskive- eller betongplattebelagda gångar och där finns gräs, buskar och mindre träd. Bakgårdarna har uteplatser, vissa försedda med skärmtak, samt gräs, buskar och häckar. Ett antal av fastigheterna har bodar på tomten.