Stäng fönster Stockholm kn, VARUPROVET 1

Beskrivning
Radhusområde med 29 bostadsenheter och tre ateljéer fördelade på fem längor. Längorna ligger väl inpassade i terrängen utmed säckgatan Tornedalsgatan. Husen ligger längs med sluttningar i olika väderstreck. Omkring längorna är den skoglika naturmarken bevarad och i innervinkeln mellan husnr 2 och husnr 4 finns en liten skogskulle med en lekplats. Fram till husen leder entrégator. Förgårdarna har gräs, buskar, mindre träd, trädäck, plank, grindar samt gångar av betongplattor, stenskivor eller gatsten. Förgårdarna till husnr 1 har enbart buskar och asfalterade gångar. Bakgårdarna har bl a gräs, häckar, trädäck och plank. Intill Tornedalsgatan 14 finns ett förråd med gjuten betongsockel, fasader till 2/3 av höjden av gult tegel och ett fönsterband av brunt trä däröver på ostsidan och brun panel på övriga sidor. Det har en plankdörr och ett pulpettak belagt med korrugerad eternit. Längst i sydost finns en garagelänga med pulpettak klätt med svart trapetskorrugerad plåt, fasader av diagonalt ställd grålaserad panel och vipportar klädda med grå veckad plåt.