Stäng fönster Stockholm kn, KAMKOFTAN 1

Beskrivning
1 st bågformat lamellhus med panncentral och 1 st punkthus från mitten av 1950-talet. Lamellhusets ursprungliga karaktär har delvis förändrats genom delvis inplåtade fönster och renoverade balkonger. Punkthusets ursprungliga karaktär har förändrats genom tilläggsisolering och fasadinklädnad med plåt, extra yttre fönsterbåge, utbytt entréport och renoverade balkonger. Byggnaderna ligger runt en liten kulle, vars högsta punkt finns mitt på den innergård som bildas i mitten. Punkthuset ligger mot norr och lamellhuset ligger söder därom, runt gården, med en öppning mot nordost. Panncentralen ligger mot nordväst. På gården finns granitmurar, smidesräcken, buskar, tallar, lövträd och berg i dagen. Där finns en grillplats, en piskplats, en lekplats och en p-plats. På utsidan av det bågformade lamellhuset finns en asfalterad garagenedfart. Sedan vidtar en skogssluttning ned mot Vantörsvägen.