Stäng fönster Stockholm kn, TOMBOLAN 2 M.FL.

Beskrivning
Inom anläggningen finns tre putsade smalhus i tre våningar, uppförda på 1940-talet. Husen ligger i nordsydlig sträckning i anslutning till andra smalhus med samma orientering. Villabebyggelse finns väster om anläggningen. Byggnaderna har förskjuten plan och vänder gaveln mot en gång- och infartsgata åt norr. Asfalterade gångar leder fram till entréerna. Marken är delvis bevarad naturtomt med kuperingar och berg i dagen, tall och buskar, bland annat rhododendron. Mellan byggnaderna finns gräsytor och gångar av grus eller kalkstensplattor. Grusad mark framför garagen. Planteringar med buskar och träd framför byggnadernas entréfasader. Planteringarna kantas av sten, uppbyggnad med stödmur av röd kalksten förekommer.