Stäng fönster Dals-Ed kn, VÄSTRA FJÄLLA 2:31 ÄNGEN

Beskrivning
Mangårdsdel och fägårdsdel delas av vägen till Lerdal med mangårdsbyggnaden i sin trädgård på den norra sidan och ladugård och ekonomibyggnaderna på den södra. Ekonomibyggnaderna består av två parallella ladugårdar (norr-söder) med en gårdsplan emellan.: den mindre och lägre, östra ladugården från 1922 har fähusdelen uppförd i kubbteknik. Resten är uppfört i vankantade plank. Den större västra ladugården är plåtklädd. Båda ladugårdarna har tak av korrugerad plåt. På samma sida vägen som ladugårdarn finns också en lillstuga närmast vägen ovanför den äldre ladugården. Lillstugan är klädd med stående locklist och på taket ligger trapetskorrugerad plåt. Fönstren är den vanliga sorten i tvålufter med sex rutor. Framför dörren mot väster sitter en förstuvernada och mot ladugårdssidan är lillstugan tillbyggd med en garagedel.