Stäng fönster Stockholm kn, BRUNNSMÄSTAREN 1 MIKROBIOLOGEN

Beskrivning
Mikrobiologen. Vid inventeringstillfället mikrobiologiskt cantrallaboratorium tillhörande anläggningen Sabbatsbergs sjukhus med Eastmaninstitutet. För uppgifter rörande anläggningen se fastigheten Sabbatsberg 16 (Sabbatsbergs sjukhus), Sabbatsberg 26 (Röda Korsets sjuksköterskeskola) och Medevi brunn 2 (Patologisk institution).

För eventuell beskrivning se under Dokument.

Inventeringsblanketterna är organiserade per kvarter efter fastighetsbeteckning i en gemensam PDF. Använd pilsymbolen för att bläddra fram önskad inventeringsblankett. Observera! På inventeringsblanketten anges fastighetsbeteckning vid inventeringstillfället.

I Bebyggelseregistret ingår fastighetsbeteckningen i anläggningsnamnet och byggnadsbeteckningen. Ev. f.d. fastighetsbeteckning anges under anläggnings- eller byggnadshistorik.