Stäng fönster Stockholm kn, ÅSUNDEN 2

Beskrivning
Bostadsområde från 1980-talet med två radhuslängor och ett skivhus sammanbyggt med ett daghem. Anläggningen ligger i kuperad terräng. Skivhuset ligger i nordost-sydvästlig riktning, med en lågdel med daghemmet i längst i nordost. Radhuslängorna ligger i närmast öst-västlig riktning, längs med Sköntorpsvägen. Mellan byggnaderna bildas en triangulär innergård, mot ost avgränsad av grannfastigheten Åsunden 1. Innergården har betongterrasseringar med svarta smidesräcken. Där finns asfalterade gångvägar. Marken i övrigt sluttar ganska kraftigt mot ost. Nordväst om skivhuset vidtar en gångväg och ett skogsparti. Mot nordost ligger daghemmets lekgård inhägnad ev ett grönt gunnebostaket. Radhusen har små förgårdar med enstaka unga buskar och träd. Mot Sköntorpsvägen finns en liten slänt med buskar och enstake träd. Här finns en garageinfart till garaget som är placerat under radhusen.