Stäng fönster Alingsås kn, BRANDCHEFEN 1 M.FL. STOCKSLYCKEKYRKAN

Beskrivning
Kyrkan ingår i ett församlingshem som ligger i den västra delen av en rektangulär tomt. Runt hela byggnaden är kullersten och små planteringar. Väster om församlingshemmet är en svag sluttning ned mot vägen. Denna har planteringar och ett par plattlagda gångar som löper samman framför entrén. Vid de få trappstegen är röda järnräcken. I den västra planteringen står klockstapeln. Söder om församlingshemmet är en parkeringsplats ovanför en lägre liggande gång längs souterrängvåningen. Öster om parkeringsplatsen står ett förråd. Ytan öster om församlingshemmet är en gräsmatta, kantad av ett gallerstaket med pargrind i norr. Längs den östra sidan löper en trädrad och i det nordöstra hörnet en träpergola.