Stäng fönster Stockholm kn, BLÅMANNEN 20

Beskrivning
På tomterna Blåmannen 4, 10, 11 och 14 låg byggnader från 1700- och 1800- talet vilka revs 1968 till förmån för Postgirots kontorsfastighet (Blåmannen 4, 10, 11, 14). Sedermera har resterande fastigheter i kvarteret rivits (1976) samt slagits samman med Blåmannen 4, 10, 11, 14 till Blåmannen 20. På fastigheten finns bebyggelse uppförd efter inventeringstillfället.

För eventuell beskrivning se under Dokument.

Inventeringsblanketterna är organiserade per kvarter efter fastighetsbeteckning i en gemensam PDF. Använd pilsymbolen för att bläddra fram önskad inventeringsblankett. Observera! På inventeringsblanketten anges fastighetsbeteckning vid inventeringstillfället.

I Bebyggelseregistret ingår fastighetsbeteckningen i anläggningsnamnet och byggnadsbeteckningen. Ev. f.d. fastighetsbeteckning anges under anläggnings- eller byggnadshistorik.